Betting på Fotbolls-EM 2021

I fredags började Fotbolls-EM 2021 som egentligen skulle ha spelats förra året, men med anledning av situationen spelas det nu istället mellan den 11 juni – 11 juli. Turneringen ska avgöras i totalt 12 olika länder och Sverige kommer att spela sina gruppspelsmatcher i Sevilla (mot Spanien) och Sankt Petersburg (mot Polen och Slovakien). Vi råder dig att läsa tipsen noga om storfavoriterna och flopparna om du vill betta på något lag. Det gör du på bästa sätt på bettingsidor utan licens.

Den första matchen för Sverige spelas idag, den 14 juni mot Spanien och sänds på SVT.

Vilka är favoriter i EM 2021?

När det kommer till storfavoriterna och betting på fotbolls-em 2021 så ligger Frankrike bra till. Hos Unibet kan du spela på Frankrike som vinnare av hela turneringen med ett odds på 5.20. Dock ska man inte räkna bort andra lag som Belgien, England och Tyskland som alla har en god chans att ta hem Europatiteln.

Vem vinner Fotbolls EM-2021?

Även om det är svårt att säga vem som blir vinnare så här pass tidigt i turnering så finns det ett par lag som sticker ut lite extra. Tyskland och Holland är två lag som ser ut att ha goda möjligheter till vinst, dock får man tänka på att Tyskland spelare i en tung grupp med både Portugal och Frankrike. Tar dem sig vidare så se chanserna för vinst goda ut.

Just Holland har ett väldigt bra lag i Fotbolls-em 2021 och de vet hur man spelar på ett bra sätt. De har dock inte vunnit EM sedan 1988 så att dessa spelare är vana vid mästerskap vore fel att säga.

Sveriges chanser till vinst

Om man är ute efter en stor vinst och har stark tro på Sverige så kan man gå till ett spelbolag utan licens och lägga sitt spel på Sverige som hos flera bettingsajter ger ett odds på 80 gånger pengarna, en riktigt rysare med andra ord. Även om Sverige verkar ha goda chanser att nå slutspelet så är det lite ovisst om hur det kan gå sen.

Den största utmanaren i Sveriges grupp är såklart Spanien, i övrigt bör det vara ett relativt lätt motstånd. Exempelvis så finns Polen och Slovakien i samma grupp och det är lag som Sverige med all sannolikhet kommer att kunna slå.

Sveriges laguppställning i Fotbolls-em 2021

Nedan kan du se Sveriges spelartrupp för Fotbolls-em 2021.

Målvakter: Robin Olsen, Kristoffer Nordfeldt, Karl-Johan Johnsson.

Försvarare: Victor Nilsson Lindelöf, Mikael Lustig, Marcus Danielson, Emil Krafth, Ludwig Augustinsson, Filip Helander, Pontus Jansson, Andreas Granqvist.

Mittfältare: Albin Ekdal, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Viktor Claesson, Dejan Kulusevski, Emil Forsberg, Mattias Svanberg, Ken Sema, Gustav Svensson, Jens Cajuste.

Anfallare: Alexander Isak, Jordan Larsson, Marcus Berg, Robin Quaison

Sveriges matchtider i Fotbolls-em 2021

Till synes har Sveriges en ganska solid laguppställning i år och förhoppningsvis ska det räcka åtminstone hela vägen till slutspel. Nedan kan du se när Sveriges spelare sina matcher:

Måndag 14 juni: 21.00 Spanien–Sverige (SVT)

Fredag 18 juni: 15.00 Sverige–Slovakien (SVT)

Onsdag 23 juni: 18.00 Sverige–Polen (TV4)